6. marraskuuta 2012

ski to expo!

 myymälä-silmänlämmittelyn jälkeen oli perjantain suuntana böle ja skiexpo! itse en ole koskaan vielä tähänkään ikään mennessä laskenut millään muulla mäkeä alas kuin pulkalla, joten itse laskettelu-aiheesta ei tietoa ennestään löytynyt afterski:tä ja upeita suksi-/lautakuoseja enempää. messukeskuksen tunnelma oli mitä mahtavin ja kotoisin! koko ski -puoli oli esillepanoja, valaistuksia, houkuttelukeinoja, musiikkia, yms. myöten niin säkähdyttävä, ettei siinä oikein muuta voinut kuin kiertää aluetta suu ammollaan kerta toisensa jälkeen ja vain ihmetellä kaikkia pieniä yksityiskohtia, mitkä oli joku viisaampi keksinyt asetella tai taiteilla milloin mitenkin.


kyseinen messuosasto kiinnitti huomion
hippityylillään, mitä kaikista vähiten olisin
lasketteluhenkisessä messutapahtumassa
osannut odottaa. henki on säilytetty
esillepanoalustoissa, suurtulosteessa,
rekvisiitassa.. siis kaikessa!niinkin pienet asusteet kuin pipot on valaistu hyvinkin huomiotaherättävästi ja silmää hakeennuttamaan on pystytetty vielä aivan mielettömän upealla kuosilla päällystetty kaari. 10 pistettä.

koska itse laskuvälineet ovat itsessään niin värikkäitä, ei taustan tarvitse olla kuin esimerkiksi valkoinen aita. hauska keksintö.

narulle esiinripustaminen on yksi käytetyimmistä esillepanovaihtoehdoista, mutta että menetelmää voi näinkin elävöittävästi käyttää!

jälleen kerran: järjettömän nerokas esillepanokeksintö

dc:n messuosasto sai aikaan katu-uskottavan vaikutelman, olemalla samalla laatutietoien

jos paikanpäällä pystyy testaamaan jalkineiden liukkauskestävyyttä, voivatko ne olla muuta kuin aitoa tavaraa

välillä ei tarvita kuin upeat pakkaukset ja
yksinkertaisesti hienot kengät
suuri seinä, joka on jaoiteltu järkevästi aiheittain,
on tietenkin kuvaamisen arvoinen


kyllä, olisin voinut maksaa vaikka vain paketeista
mainosseiniä myöten hienoa sijoittelua

ja koska jonkinasteista graafista ymmärrystä on erittäin tärkeä tässä opiskeluvaiheessa harjoittaa, oli silmä otettava ihan oikeasti käteen ja koluttava joka ikinen lattianraja sekä nurkka, jottei yksikään upea luomus jäisi huomaamatta. tässä muutamia suksi-/lautateoksia.


kun vihdoin kykeni nousemaan matonkorkeudelta takaisin jaloilleen ja sai silmien zoomauksen levitettyä maisema-asetukselle, tuli vielä bongailtua typografiat ja suurtulosteet. maistiaisia tässä

kaikenkaikkiaan kannattava ja rikastuttava reissu. siis vaikkei pääaiheesta juuri kuuta kummoisempaa tiedä, on uuden näkeminen aina avartavaa ja kokemisen arvoista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti