18. elokuuta 2013

school - here again!

lomalaidunten ruoho on viikko sitten kaluttu lähes multamaaksi, ja näin kuvainnollistaen viherkasvien mahantäyte polkaisi visualistiopintojen viimeisen vuoden käyntiin seuraavalla kaavoituksella; alkupäivien ruoansulatusvaheiden jälkeen luonnollisestikin ravinto eteni energiaksi - siis suomennettuna työntohinoinnin täyteisksi päiviksi.

Keväällä pitkälle suunnitteluasteella edennyt yrittäjänpäivä on jo pelottavan lähellä h-hetkeään, siksipä kyseisen tapahtuman järjestelyjen loppuviilaukset ovat tärkeiden asioiden listalla top 3 kaikilla sijoituksilla! päivän järjestämiseen tarvittavat asianyhteydet ovat vasta nyt saaneet päässäni sen oikean mittakaavan, eikä senttimetritulos todellakaan ole pieni. jokainen luokkamme tiimi toimii aivan satalasissa, minkä huomaa välistä havahduttua sieltä omista maailmoistaan katselemaan ympärilleen; tapaamisista sovitaan, ohjelma-aikataulua rukataan, puhelimet käy kuumana ja sähköpostit täyttyvät niin lähetetyistä kuin saapuneistakin viesteistä. nyt todella ollaan tosissaan! kesäloma on antanut monelle sitä tarvittua energiaa, mistä ei voi muuta olla kuin iloinen.

omakohtaisesti y-päivän markkinointia on töytäisty koko käsivoimin eteenpäin, siis kaikkea postikorttien lähettämisestä, julisteiden levityksestä aina pienien lisäsuhteiden internetmaailmaan kosiskeluun asti on työnalla muhinut. aivan pilkottua toimintaa en viitsi listata, mutta lyhyesti ilmaistuna markkinoinnin suunnittelua ja sen pohjalta toteutuksen edistämistä pienen graafisen työstön lisäksi tämä arkeenpaluuni on sisältänyt.

koska saimme tapahtuman ohjelmiston kevättä varmempaan uomaan, oli tämän pohjalta mainosjulisteen viilaus sekä uuden ulkokyltin teko aiheellista;

Graafisen tiimimme Marjaana oli keväällä suunnitellut upean mainosjulisteen, minkä pohjalta itse tein vain pieniä päivitysviilauksia; tekstisommittelut, logolisäys sekä osoitteenmuutos kokivat muodonmuutoksen, mutta muutoin kyseinen näkymä on Marjaanan käsialaa
duudsoni-jarnon varmistuessa ohjelmistossamme, on päävetonaulamme kyselemättäkin selvää. ja tälläkö me vasta haluammekin näyttävyyttä! ulkokyltti tulee olemaan noin parimetrinen ja se esittelee itseään tapahtumapaikan läheisyydessä. pientä tekstikorjailua vaille valmis (mm. tapahtumapaikan muutos ja toisen esitysajan lisääminen), mutta nekö hoituvat alkuviikossa käden käänteessä!
 paluu arkeen -rysäys on siis ainakin visualistien osalta päässyt erittäinkin positiivisessa mielessä ottamaan meidät omakseen. työnteko jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti