31. elokuuta 2013

tuhannen tekemisen taito

otsikkoa hieman avatakseni, viikon tekokatras sisältää erittäinkin laaja-alaisesti asiaa jos toistakin. vesileikkuutiedostojen kunnostaminen illulla on avannut enemmän kuin yhden ahaa-elämyksen tämäntapaisten toimintojen huomioonottoasioissa, toisen suunnitteleman messuosaston päivittäminen toteutettavaksi kuvausjärjestelyn sekä oikeasti käyttömahdollisten kuvien kautta antoi uutta varteenotettavaa ideaa vastaisuuksien varalle, sekä yrittäjänpäivän pienten "pilkkuasioiden" viilaus on kasvattanut luontaista jäntevyyttä vieläkin pidemmäksi sekä kestävämmäksi. ja kaiken tämän toiminnan tapahtuessa niin lomittain kuin päällekkäinkin, ja samalla työskennellen niin yhdessä että erikseenkin, on kaaosmaisuus väistämätön. tällaisen lahopään (kuin siis itse olen) pelastus on iki-ihana kalenteri, mikä täyttyi joka aamu tehtävistä asioista ja joka ilta seuraavalle päivälle jääneistä/siirtyneistä toimista. aikataululutkselle siis kiitos ja kunnia, sillä näin sanan _kaaos_ eteen on mahdollista liittää kaveri _hallittu_.

mutta kuten alkuhölöpötyksessäni tulikin ilmi, on siis messuoastoa päivitetty niin kuvausjärjestelyjen, kuin kuvien vaihto sekä -muokkaus sessioiden kautta seinäkangasta toteuttaessa. tämänhetkinen ulosanti näyttää seuraavalta: (niin, ja kyseessähän oli varsinais-suomen sijaishuoltoyksikön messualue)

Kuvassa molemmat messuseinät ovat vierekkäin, ja paremman hahmotuksen saamiseksi selitettäköön valokuvallisen seinän olevan pidempi (3m) ja pyykkinarutuotoksen (2m) seinämä. suuremman seinän kuvat ovat sekalaisesti niin ryhmäläiseni omista arkistoistaan löytyneitä muistoja, kuin messuosaston päivittämispäivänä otettuja luokkalaisteni yhteisvoimin toteutettuja filminpätkiä. pienempi seinä taas toteutettiin puhtaasti maalaa-tulosta-kiinnitä periaatteella, eli kuva on lavastuksellisesti toteutettu
suunnittelimme myös mahdollista sisustusta, mikä huokuisi kodinomaista henkeä sijaishuoltoyksikön periaatteiden mukaisesti. tuotteet on puhtaasti nettikauppoja selaillen bongattu, ja tarjonnasta sopivimmat läiskitty hintoineen päivineen ehdotusplanssille.
palautetta messuosaston parannelmasta asiakkaaltamme on jo tullut, minkä seurauksena päivittelymme jatkuu maanantaina ripein ottein. ideointi asiakkaan palautteiden perusteella on erittäinkin mielenkiintoista, ja voisinpa lisätä tämänkin toimen olevan yksi uutuusoppini kuluneen viikon sisällä.

olo alkaa lähenemään hyvinkin tyhjyydenoamisuutta, onhan pitkään järjestelemämme tapahtuma jo ensi viikolla! h-hetkeä innokkaalla jännityksellä odottaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti