2. helmikuuta 2014

Fiftari fäshöniä

Aivan mielettömät kuvaukset takana! Reilu viikko takaperin järjestimme tiimini kanssa Turussa sijaitsevan vintagepukeutumisen ja ompelimon erikoisliike VintagEija´s muotikuvaukset, joiden tarkoituksena on tuoda tämän verkkokauppaan ajanmukaista fiilistä ja täten nostattamaan asiakkaiden ostohalua. Eijan tuotevalikoimaan kuuluvat pääasiassa 40-, 50- ja 60-luvun tuotekirjo, joihin sisältyy  mm. naisten ja miesten vaatteita, kirjoja, hiusten muotoilutuotteita, asusteita ja kankaita. Kuvaustarpeeseen nousivat liikkeen naistenvaatteet, jotka olivat hengeltään rentoja ja vapaa-ajan tyylisiä mekkoja sekä sortsiasuja.

Toteutimme kuvausten lavastuksen Salon nuorisokeskus Steissillä, sillä heidän baaritiskinsä oli aivan omiaan palvelemaan fiftarihenkeä! Puupuolen pojat reippaasti taiteilivat meille taustaseinät, joita somistamalla saimme täydellisen "kahvila/baarikulmauksen" kuvauksillemme. Lisäksi aivan mahtavat kolmannen vuosikurssin parturikampaajaopiskelijat lohtivat mallillemme Sarille aivan mielettömän fiftarikampauksen ja ehostuksen, ettei paremmasta väliä.

Kuvissa esiintyvät asut ja asusteet ovat VintagEija´s:sen tuotevalikoimasta. Lisää yrityksestä ja sen valikoimasta pääset tutustumaan joko vierailemalla paikanpäällä Turun liikkeessä taikka käväisemällä hänen verkkokaupassa.

Muotikuvaukset ovat selkeästi yksi visualistin monialaisuuden lemppariaiheistani, ja tällainen ensimmäinen luokkamme kesken ja tästä jaetuin tiimein järjestetty prokkis oli erittäin mielenkiintoinen kokemus. Muotitoimittajan assistenttina olosta oli todellakin hyötyä, sillä kokemus mitä tuolta ajalta käteen jäi oli kultaakin kalliimpi toteutettaessa nyt ja itse sitä, mitä aiemmin oli ollut vain  avustavassa roolissa kokemassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti